Targi cukiernicze Expo SWEET 2017, były dla Lodziarni pod Orzechem – Tomasza Szypuła ogromnym sukcesem zdobywając tytuł Mistrza Polski w Lodziarstwie. Swoim występem oczarowali jury, w skład którego wchodziły osobistości takie jak Piotr Bąk czy Pier Paolo Magni – mistrzowie w dziedzinie lodów rzemieślniczych i właściciele wielu lodziarni.
Lodziarnia z Baborowa zajmując I miejsce w VIII Lodziarskich Mistrzostwach Polski jednocześnie zapewniła sobie miejsce w 8 edycji Coppa del Modno della Gelateria 2018 – Lodziarskich Mistrzostwach Świata. Życzymy dalszych sukcesów.
Ponadto lodziarnia Tomasza Szypuła dominowała na targach w innych kategoriach konkursu!
Kliknij w link, aby zobaczyć wywiad VADEMECUM RACIBORSKIEGO PRZEDSIĘBIORCY: KLIKNIJ