Konkurs na najlepszy biznesplan 46
Fundusze Europejskie
3 grudnia 2023
Konkurs na najlepszy biznesplan 42
Copywriting – tworzenie perswazyjnych treści, które zwiększają sprzedaż
7 grudnia 2023

„i Feed” najlepszym pomysłem na biznes

Konkurs na najlepszy biznesplan 28

W VIII edycji konkursu na Najlepszy Biznesplan w Raciborzu triumfowali uczniowie z Mechanika – Maksymilian Piechaczek, Szymon Trzęsimiech i Hugo Kieś-Wisniewski z projektem „i Feed”.

W konkursie mogli rywalizować raciborscy przedsiębiorcy oraz osoby dopiero planujące rozpocząć swoją działalność. Do ósmej edycji zgłoszono 14 projektów. Natomiast w samym finale znalazło się pięć pomysłów biznesowych. Autorzy pomysłów, musieli je zaprezentować przed jury oraz publicznością zgromadzoną w Pubie Raciborska Piwnica.

W gronie finalistów znaleźli się:

  • Filip Adamiec z projektem „Profada – mycie ciśnieniowe”;
  • Zespół Maksymilian Piechaczek, Szymon Trzęsimiech, Hugo Kieś-Wisniewski z projektem „i Feed”
  •  Aneta Szamara prezentująca pomysł „Kombajn nieruchomości”;
  • Szymon Żamejć z propozycją „Szkolenia strzeleckie”;
  • Karolina Czogała reprezentująca projekt „myWorld”.

Dodatkowo, w konkursach szkolnych przyznano pięć wyróżnień:

  •  Foodtruck ze zdrowymi kanapkami: Martyna Dyjak, Hanna Kubiak, Maja Rosa;
  • Kawiarnia społeczna: Weronika Baran, Miriam Dudacy;
  • Kawiarnia rowerowa: Magdalena Kura;
  • Studio plastyczne – darmowe zajęcia: Hanna Stachera;
  • Korepetycje online prowadzone przez studentów – just in time: Julia Urbańska, Maciej Obruśnik.

W komisji konkursowej oceniającej pomysły zasiedli: Dawid Wacławczyk – wiceprezydent Raciborza, Joanna Dwornik – raciborska przedsiębiorczyni, założycielka Shangri La Centrum Jogi oraz Katarzyna Czyżewska z Raciborskiej Izby Gospodarczej.

Rozmiar czcionki
Kontrast

Strona wykorzystuje pliki cookies. Kontynuując przeglądanie witryny, zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij