zdjęcie pp3
Październik w Raciborskim Inkubatorze Przedsiębiorczości
3 października 2023
zdjęcie do wpisu PR 18
Doradztwo dla organizacji pozarządowych
6 października 2023

Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej

Projekt bez nazwy 23

Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej? Co można poprawić i po jakie rozwiązania sięgnąć, by poprawić zyski? Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej na spotkanie, które już 19 października odbędzie się w raciborskiej pizzerii Emilia Romagna (Pl. Wolności 5). Zaczynamy o 9:00. Naszym gościem będzie Sławek Głomski, kucharz i doświadczony menedżer.

Plan spotkania:
9:00 – 9:10 |
 Poranna kawa, przedstawienie programu spotkania i idei spotkań Gastro Lab;

9:10 – 10:10 | Sławek Głomski: „Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej”

1. Diagnoza obecnego stanu zarządzania i identyfikacja kluczowych obszarów, w których wymagane są zmiany.
– Omówienie bieżących wyzwań i barier
– Prezentacja danych finansowych ilustrujących efekty obecnego podejścia do zarządzania
2. Adaptacja Nowych Filozofii i Narzędzi Zarządzania:
– Prezentacja nowoczesnych modeli zarządzania finansami i operacjami, które promują rentowność
3. Plan Działania i Implementacja:
– Określenie konkretnych kroków do wprowadzenia zmian w zarządzaniu
– Ustalenie harmonogramu i odpowiedzialności za implementację nowych praktyk

10:10 – 11:00 | Dyskusja, wolne wnioski, podsumowanie spotkania.

BIO prelegenta
Sławek Głomski
 – kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/

Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.

 

***
Gastro Lab w Raciborzu: Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej
data:
 19 października 2023 r. | godz.: 9:00-11:00
miejsce: Emilia Romagna (Plac Wolności 5, Racibórz)
prelegent: Sławek Głomski

Zapisy:


 

 

Rozmiar czcionki
Kontrast

Strona wykorzystuje pliki cookies. Kontynuując przeglądanie witryny, zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij