inkubator sierpien
Sierpień w Inkubatorze Przedsiębiorczości
29 lipca 2016
Bez nazwy 1
LAB’2016: spotkanie w Katowicach
1 sierpnia 2016

Wolne Lokale na start

LOKALE PR

„Lokale na Start” w ramach funkcjonowania Ośrodka Współpracy Gospodarczej udostępniane są podmiotom w celu promocji i wspierania rozwoju przedsiębiorczości na terenie Raciborza, w szczególności wspierania rozwoju Małych i Średnich Przedsiębiorstw.

Mają one stanowić wsparcie przede wszystkim dla nowo powstałych przedsiębiorstw o dużym potencjale wzrostu, tworzących nowe miejsca pracy i istotnych z punktu widzenia rozwoju gospodarczego Miasta Racibórz. Przedstawiamy wykaz wolnych lokali:

  • ul. ks. Staszica 6 lokal nr 12 łącznie z lokalem nr 10:
    lokal nr 12 – lokal znajduje się w suterenie i składa się z trzech pomieszczeń. Powierzchnia użytkowa lokalu wynosi 22,37 m². Lokal wyposażony jest w instalację elektryczną oraz wodno – kanalizacyjną. W lokalu brak instalacji gazowej oraz ogrzewania.
    lokal nr 10 – lokal znajduje się w suterenie i składa się z jednego pomieszczenia o powierzchni użytkowej 18,23 m². Lokal wyposażony jest w instalację elektryczną i wodno-kanalizacyjną. W lokalu brak jest instalacji gazowej oraz ogrzewania.
  • ul. Winna 12/1b – lokal znajduje się w przyziemiu i składa się z jednego pomieszczenia o łącznej powierzchni użytkowej 20,00m². Lokal użytkowy wyposażony jest w instalację elektryczną oraz wodno-kanalizacyjną. W przedmiotowym lokalu użytkowym brak jest instalacji gazowej oraz ogrzewania. Lokal wymaga remontu i adaptacji na potrzeby prowadzonej działalności.
  • ul. Mariańska 12/1 – powierzchnia użytkowa lokalu wynosi 31 m². Więcej informacji w Urzędzie Miasta Racibórz.
  • ul. Stalmacha 14/2a – powierzchnia użytkowa lokalu wynosi 49 m². Więcej informacji w Urzędzie Miasta Racibórz.

Więcej informacji znajdą Państwo TUTAJ.

Zachęcamy do zobaczenia filmu o Lokalach na start – ZOBACZ.

Mariańska 12 (1) Stalmacha 14 (2) Ul. Staszica 6 (5) Winna 12 (2)

Rozmiar czcionki
Kontrast

Strona wykorzystuje pliki cookies. Kontynuując przeglądanie witryny, zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij