Ruszają Fundusze Europejskie dla MŚP 38
O Urban Labie w raciborskim magistracie
30 października 2024
Ruszają Fundusze Europejskie dla MŚP 40
Relacja ze śniadania biznesowego
20 listopada 2024

Śniadanie biznesowe

Ruszają Fundusze Europejskie dla MŚP 39

Biznes na sterydach – Ekonomia klasyczna vs. ekonomia behawioralna

Zapraszamy na śniadanie biznesowe, które odbędzie się 20 listopada w Pubie Przystanek Kulturalny Koniec Świata.

O czym porozmawiamy?

Podczas spotkania, Błażej Pawlar wprowadzi Was w świat dwóch podejść ekonomicznych: ekonomii klasycznej, która zakłada racjonalne decyzje konsumentów, oraz ekonomii behawioralnej, która uwzględnia emocje i psychologię konsumenta. Dowiesz się, jak nowoczesne techniki tzw. growth hackingu mogą pomóc małym firmom skutecznie pozyskiwać klientów, a także zobaczysz inspirujące przykłady z lotnisk w Stambule i Amsterdamie, gdzie skutecznie zarządza się kolejkami, wykorzystując innowacyjne podejścia. Poznasz też tajniki budowania lojalności klientów, które mogą znacząco wpływać na sukces lokalnych firm.

Agenda:

8:30-8:45 | Rejestracja uczestników

8:45-9:00 | Rozpoczęcie i przywitanie gości

9:00-9:45 | Biznes na sterydach – Ekonomia klasyczna vs. ekonomia behawioralna | Błażej Pawlar

9:45-10:15 | Przedstawienie gości

10:15-11:00 | Poczęstunek i networking

Aby wziąć udział należy się zarejestrować.

Rejestracja

 

BIO prelegenta

Błażej Pawlar – posiada kilkuletnie doświadczenie w sprzedaży, obsłudze klienta oraz marketingu w aplikacjach. Z SerwerSMS związany od 2018 roku. Aktualnie odpowiada za dział marketingu oraz partnerstw. Jak twierdzi, działania marketingowe powinny być maksymalnie ukierunkowane na sprzedaż. Prywatnie lubi słuchać podcastów podczas długich spacerów.

Rozmiar czcionki
Kontrast

Strona wykorzystuje pliki cookies. Kontynuując przeglądanie witryny, zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij