Targi cukiernicze Expo SWEET 2017, były dla Lodziarni pod Orzechem – Tomasza Szypuła ogromnym sukcesem zdobywając tytuł Mistrza Polski w Lodziarstwie. Swoim występem oczarowali jury, w skład którego wchodziły osobistości takie jak Piotr Bąk czy Pier Paolo Magni – mistrzowie w dziedzinie lodów rzemieślniczych i właściciele wielu lodziarni.
Lodziarnia z Baborowa zajmując I miejsce w VIII Lodziarskich Mistrzostwach Polski jednocześnie zapewniła sobie miejsce w 8 edycji Coppa del Modno della Gelateria 2018 – Lodziarskich Mistrzostwach Świata. Życzymy dalszych sukcesów.
Ponadto lodziarnia Tomasza Szypuła dominowała na targach w innych kategoriach konkursu!
Kliknij w link, aby zobaczyć wywiad VADEMECUM RACIBORSKIEGO PRZEDSIĘBIORCY: KLIKNIJ
Strona wykorzystuje pliki cookies. Kontynuując przeglądanie witryny, zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.